Værdier i Lapprador

I Lapprador har vi ét mål: Vi skal blive menneskets bedste ven. Menneskets bedste ven, som når du hører din yndlingsmusik og får gåsehud. Eller når Victorias Secret hjælper kvinder verden over med at føle sig sexet. Vi skal blive præcis det samme.

For at komme op på det niveau, kræver det dog hårdt og fokuseret arbejde. Skal du skabe de store ændringer i mennesker, hjælper det ikke at ligge under sofabordet og lovre med halen – man bliver nødt til at gå ud og skabe grundlaget for de store ændringer. Lige præcis værdierne er i Lapprador grundlaget for de ændringer, vi prøver at skabe ved at blive menneskets bedste ven.

Du kan se vores 3 værdier herunder, og læse mere om hver enkelt værdi ved at klikke på billedet. Vi håber på, at vores værdier også kan inspirere dig.

Lapprador vær en vovehals

hav maksimal betydning

bliv bedre lapprador

I Lapprador tror vi på, at vores tre værdier hjælper os med hver dag at komme et lille skridt tættere på vores mål om, at blive menneskets bedste ven. De gør os bedre i stand til at bygge ting, der giver større glæde hos modtageren. En glæde, der måske ikke var kommet til livs, hvis ikke vi havde bygget lige præcis dén ting, på dén måde, til dét menneske.

Vi ser os selv som kunstnere, der hjælper folk ved at bygge glæde. Og ligesom med andre kunstnere er det ikke det praktiske der tæller, men derimod følelsen der vækkes hos mennesket som oplever det. Vi ser folk der laver kunst som samfundets helte: netop fordi deres kunst overlever, selv når kunstneren går bort. De bygger altså ting større end dem selv. Og vi ser kunstnere i bred forstand som folk der ændrer ting – hvad end det er politikere, kokke eller app-udviklere.

Det kan måske lyde banalt for nogle, men stoltheden man får indeni, når “fremmede” folk fortæller om deres glæde ved brug af ens ting, overgår både godbidder og sex. Det kan være glæden ved at have mødt nye venner til en fest pga. Jeg Har Aldrig, endelig uden frustrationer at kunne se hvad mad man må spise pga. low FODMAP appen eller glæden ved at finde det helt rigtige outfit pga. zale.

Det er dét vi jagter i Lapprador, når vi skal blive menneskets bedste ven.

gå til værdi #1 →