Hvem er Lapprador?

Der er ingen der ved det, men alle spørger til gengæld – og derfor må det jo umiddelbart være et godt spørgsmål. Hvem er Lapprador overhovedet? For at kunne svare på det spørgsmål så godt som muligt, er det nødvendigt med en lille historie.

 

Der var engang en dårlig programmør…

…Og det er der stadig væk. Andreas, en af stifterne af Lapprador, prøvede nemlig at lave hans første app nogensinde: Noget så sofistikeret som et drukspil ved navn Jeg Har Aldrig. Han tænkte nok, at når alle hans venner var ude at drikke og have det sjovt, måtte det være den nemmeste måde at blive en del af fællesskabet på.

Appen blev udgivet i App Store, og Andreas gik nu rundt og pralede i land og rige om hans nye revolutionerende app. Downloads rullede lige så stille ind, og det hele kulminerede den nytårsaften, hvor app’en var den 24 mest downloadede app i Danmark.

Som det grådige kapitalistiske møgsvin Andreas var, blev der derfor taget en beslutning om at få appen til at tjene penge. Da han ikke selv havde intelligensen til at kode reklamer og In App Purchases i appen, blev der tilføjet hjernekraft til teamet. Mathias, den anden stifter af Lapprador, blev tilføjet som den magiske programmør med den fantastiske detaljegrad – hvilket ses tilbage på, som kærlighed ved første skypesamtale.

 

I høj hastighed over stok og sten

Appen fik nu efter pitstop hos Mathias både reklamer, købsmuligheder og endda også muligheden for at være på flere sprog. Dette betød ikke bare at appen nu rent faktisk tjente penge, men også at den kunne udgives til langt flere brugere – og i dag er det verdens 3. største drukspil til iPhone, som hver måned bliver brugt i størstedelen af verdens lande.

Med tiden er det blevet til flere forskellige projekter i Lapprador, som alle har været store oplevelser, hvad end det var på læringsfronten eller glædesfronten. En del af projekterne kan du se, ved at klikke lige her.

I dag sidder de to stiftere af Lapprador i en faldefærdig murervilla i Valby, og glaner ud over Damhussøens vilde søliv. Det går dog ikke stille for sig i murervillaen, for den er blevet omdannet til hovedkvarter for den virksomhed vi i dag kender som Lapprador.

Og snip, snap, snude – så er denne lille historie ude. Vi håber du er blevet lidt klogere på Lapprador. Hvis ikke, eller hvis du er interesseret i at kontakte os (hvad end det er med forretningsøje, eller bare for også at glane ud over Damhussøens vilde søliv), kan du fange os herunder:

mathias jensen lapprador

Mathias Jensen

Teknologiens bedste ven

1475338658_5347_-_github 1475338630_5293_-_facebook 1475338640_5296_-_linkedin gmail 1475340060_5344_-_internet_explorer

andreas nielsen lapprador

Andreas Nielsen

Menneskets bedste ven

snapchat 1475338630_5293_-_facebook 1475338640_5296_-_linkedin gmail 1475340060_5344_-_internet_explorer